torstai 28. maaliskuuta 2013

7 päivää jäljellä

Eilen selvisi ketä tulee Finnish Openissa vastaan, ensimmäiseksi tulee Viron nuori lupaus, joka taitaa olla Viron listalla kahdeksantena. Mikäli voitan ensimmäisen pelin tulisi seuraavaksi todennäköisesti vuoden 2009 nuorten EM-pronssimitalisti. Unelmani toteutuminen olisi siis kahden pelin päässä. Arpaonneni on kohtuullisen hyvä, varsinkin ensimmäiseen vastustajaani olen tyytyväinen, toisessa pelissä pitäisi tapahtua sitten se pieni ihme, jota olen lähtenyt tavoittelemaan.

Pelien aikataulut selvinnevät muutaman päivän sisällä, uskoisin pelaavani torstaina noin kello 15:00 ensimmäisen pelini. Tänään on lyhyt työpäivä pääsiäisen takia ja sitten onkin neljän päivän vapaa, käytän sen syömällä hyvin ja muutaman peliharjoituksen tehden. Viimeisinä päivinä tulee olemaan kohtuullisen vaikeaa olla treenamatta, menojalkaa vipattaa, mutta järki sanoo että lepää!

Varustetilanne on hyvä, pelikengät on juuri sopivasti sisäänajetut, mailoissa on uudehkot ja myös sisäänajetut jänteen. Grippirulla vetää viimeisiään, mutta riittää kyllä. Kaikki alkaa olla siis vain ja ainoastaan itsestä kiinni, siksi juuri tykkään yksilölajeista kun ei ole ketään muuta syytettävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti