maanantai 25. maaliskuuta 2013

Lähes jokapäiväinen laukun pakkaaminen

Aikamoiset rutiinit syntyneet laukun pakkaamiseen, en koskaan unohda mitään, huomaan viimeistään reppua selkään nostaessa jos jotain puuttuu. Tässä ns. perustarvikkeet ennen vaatteiden tunkemista tuonne, en ota niitä koskaan pois.







Pelikassi kulkee töihin mukaan, koska lähden aina suoraan töistä treenaamaan. Bussilla tulee kuljettua, vaikka varsinkin treenien jälkeen se ärsyttää kun vielä väsyneenä joutuu itseään raahaamaan kävellen. Kesäisin se on jopa mukavaa, palautuminen alkaa heti ja raitis ilma tekee terää sisäpeliä harrastavalle.

Finnish Openissa pelataan muuten Forza VIP palloilla, ne olivat omasta mielestäni SM-kisoissa aika syvältä, liian nopeita ja rikkoutuivat suhteellisen nopeasti. Toivotaan että parannusta on tapahtunut. Itselle sopii keskinopeat parhaiten ja eniten haittaa omaan peliin on hitaista palloista. Omat treenipallot on Youhen palloja, niissä hinta-laatu-suhde on paras. Huhu kertoo että ne valmistetaan samassa tehtaassa kuin Yonexin AS-50 pallot, joita pidetään maailman parhaina palloina. Niitä käytetään myös eniten kansainvälisissä turnauksissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti