lauantai 30. maaliskuuta 2013

Peliaikataulut julki

Äskettäin selvisi että pelini on mukavasti myöhään iltapäivällä klo 17:20 ja mahdollinen toinen peli pari tuntia myöhemmin. En ollut ottanut vapaapäivää töistä, joten hieman omalla riskillä mentiin. Toki olisin peliin päässyt mihin aikaan vaan, mutta silti. Keskiviikkona ja torstaina päivällä olisi mahdollisuus käydä harjoittelemassa hallilla, mutta taidan jättää väliin, halli on tuttu ja lataudun peliin paremmin aivan jossain muualla.

Pääsiäistä olen vietellyt varsin leppoisissa merkeissä, kirjaa lueskellen ja tv:tä katsoen. Pingistäkin tuli tv:stä, se on kyllä erikoinen laji, taitaa olla sulkapalloakin pienempi laji maailmassa. Kiinalaiset tietysti hallitsevat sitäkin suvereenisti, kuten he hallitsevat sulkapalloakin.

Ensi viikon ohjelma on ihan vähän vielä auki, maanantaina kuitenkin vikat treenit + pelit, sitten olisi mahdollisuus käydä pelaamassa tiistaina tai keskiviikkona viimeistelypelit, en ole vielä päättänyt kumpana päivänä menen vai menenkö ollenkaan.

Olkapään kipeytyminen on mennyt kokoajan parempaan suuntaan, enää se ei tule niin kipeäksi pelien jälkeen kuin kuukausi sitten, jolloin jopa yöunet vähän häiriintyivät siitä. Kisojen jälkeen voisi kyllä oikeasti mennä hierojalle ja pitää vähän pelitaukoa. Yllättävän vähillä vammoilla olen tässä vuosien saatossa selvinnyt, lihashuolto ja oikea suoritustekniikka kunniaan! Palataan asiaan kisaviikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti